dinsdag 19 november 2013

Opnieuw TwitterSint in 2013!

Ja hoor, we gaan weer van start. Nadat @rianvisser had aangegeven dat het dit jaar allemaal een beetje teveel werd voor haar om opnieuw (na twee succesvolle jaren) de hele boel te coördineren, hebben @marielle_barwas en @d_a_n_ie_l_l_e zich opgeworpen om dat dit jaar te gaan doen.
Het zou immers zo zonde zijn als dit mooie initiatief geen doorgang zou vinden...
Zoals Rian het verwoordde: "Veel mensen hebben zo nieuwe contacten gelegd en ik weet zelf ook nog precies wat ik gekregen heb. Dat waren heel speciale cadeau's. Ik herinner me ze beter dan fysieke cadeau's. Het is mooi als mensen die elkaar niet kennen zich in elkaar verdiepen en iets voor elkaar maken."

De oude berichten hebben we verwijderd, op de laatste twee van vorig jaar na.... Eentje met wat (prachtige) voorbeelden van cadeau's en één over "de zak", want reken maar dat je daarin gaat als je je niet aan de spelregels houdt! Dit klinkt zwaarder dan het is, maar we vinden het wel heel belangrijk dat je beseft wat je aangaat als je je hiervoor opgeeft. Het is namelijk vorig jaar gebeurd dat een aantal mensen niets ontvangen hebben zonder opgaaf van reden en dat is zuur!

Belangrijk is dat je zodra je de uitnodiging van lootjestrekken.nl krijgt en jouw groep dus gevormd is, zo snel mogelijk je profiel/verlanglijstje daar invult. Je gaat de mensen uit jouw groep volgen op twitter en probeert ongemerkt zoveel mogelijk informatie te verzamelen waar je iets mee kunt. Ook kunnen er via lootjestrekken.nl anonieme vragen gesteld worden. Check dus je mail regelmatig...
En ten slotte verplicht je jezelf tot het maken van een virtueel cadeau en gedicht welk je op 5 december via de mail bezorgt.
Is dit alles geen probleem? Geef je op, want het is zo leuk! En zegt het voort....

Hoe het precies in z'n werk gaat kun je lezen onder het kopje HOE WERKT TWITTERSINT...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten